Sneeuwfitprogramma – Cursussen seizoen 2019/2020
Ski Vereniging Grote Rivieren – Drechtsteden

Kosten voor deelname van binnen- en buitentrainingen zijn respectievelijk 110.00 en 85,00 per training per seizoen. Deelnemers dienen wel lid te zijn van de vereniging.

Culemborg start in september op de maandag of donderdagavonden met buitentrainingen. Bent U geïnteresseerd, neem dan contact op met de docent Nico Cok  (0345-684343)

Op zaterdag 5 oktober om 9.00 uur wordt de start van het nieuwe seizoen in het Lingebos, gehouden bij de uitspanning De Leuve Hoeve, Landscheiding 1 te Vuren. We hopen op een goede opkomst van onze vaste leden die normaal gesproken in het Lingebos trainen, aangevuld met de leden die elders SneeuwFit  trainingen volgen.
Belangstellenden kun hier gratis meedoen aan deze training.
Geïnteresseerden kunnen hier allerlei informatie over de verenigingen verkrijgen.

Inschrijfformulier voor lidmaatschap en deelname aan het SneeuwFit programma is hier te downloaden.

Algemene informatie:

Coördinatie Sneeuwfit

Tel: 06 – 43908420     Dirk Luijten

Geplaatst op: Oct 4, 2019 @ 16:30  .