Reis 1: Skitestweekend Tarrenz januari 2020

Donderdag 9 januari t/m maandag 13 januari 2020
Drie dagen skiën in bekende grote skigebieden in Oostenrijk, terwijl het maar één vrije dag kost, dat is het skitestweekend van onze skivereniging.
Eurofun uit Alblasserdam stelt voor deze reis een aantal verschillende typen testski’s ter beschikking, die tijdens de skidagen kunnen worden uitgeprobeerd. Deze speciale service is gratis. Je moet natuurlijk ook je eigen ski’s meenemen.
De sfeer tijdens deze reis is altijd heel gezellig. Op de eerste dag vormen zich vanzelf groepjes van skiërs met ongeveer dezelfde skivaardigheden, zodat er drie dagen volop genoten kan worden.

Reis:
We vertrekken donderdagavond 9 januari rond 19.30 uur vanuit Meerkerk en komen vrijdagmorgen om ongeveer 07.00 uur in ons hotel aan, waar het ontbijt gereed staat.
Zondagavond 12 januari gaan we na het “afscheidsdiner” weer terug naar Nederland en op maandagochtend 13 januari zijn we rond 07.00 uur weer in Meerkerk.

Verblijf:
We verblijven in het dorpje Tarrenz, in het hotel Gurgltaler Hof (www.gurgltaler-hof.com).
Het hotel heeft een beperkt aantal eenpersoonskamers
(maximaal 7).
Aanvragen worden op volgorde van aanmelding behandeld.
Tarrenz ligt ongeveer 3 km ten noordoosten van Imst in het Gurgltal.
Op een afstand van ongeveer 45 busminuten liggen een aantal grote sneeuwzekere skigebieden, zoals Serfaus, Ischgl en Sölden.

De skigebieden:
Op het programma staan in principe een keuze uit de skigebieden van Kappl, Sölden, Serfaus/Fiss/Ladis en Ischgl.

Sölden heeft een prachtig skigebied, als tenminste de beide gletsjers open zijn en het mooi weer is met weinig wind.

Als de weersomstandigheden minder gunstig zijn overwegen we om twee dagen naar het gebied van Serfaus/Fiss/Ladis te gaan.

In dit gebied kun je prima twee dagen doorbrengen zonder iedere keer dezelfde pistes te moeten skiën.
Ook het skigebied van Kappl kan voor de eerste dag een prima alternatief zijn.
Tijdens de heenreis zullen we hier nader op ingaan en een keuze maken.

Ischgl heeft eveneens een prima hooggelegen skigebied.
Voor de liefhebbers is het daar mogelijk om een rondje via Samnaun in Zwitserland te maken.

Après-ski
Na afloop van iedere skidag is er voor de liefhebbers een après-ski onder aan de lift.
Op vrijdag en zondag zal dat een korte zijn (i.v.m. het rijtijdenbesluit voor de buschauffeurs) op zaterdag in Fiss kunnen we er wat langer van genieten.

Voor deze reis is er wel een minimum skiniveau!
Gezien de aard van de skigebieden moet iedereen zonder brokken op rode pistes kunnen skiën!!

Helm
We het dragen van een helm (nog) niet willen verplichten, maar we adviseren dringend om voor uw eigen veiligheid tijdens dit skitestweekend wel een helm te dragen

Inclusief:
– Royal Class busreis
– 2 overnachtingen in Hotel Gurgltaler Hof
– Half pension arrangement +
extra ontbijt op dag van aankomst en diner op de dag van vertrek
– Gebruik van de testski’s
– Toeristenbelasting
– Boekingskosten

Exclusief:
– liftpas voor de drie dagen te voldoen in de bus (prijspeil 2019 – € 150,–)
– Reis- en/of annuleringsverzekering – Deze dient u desgewenst zelf af te sluiten.

Reissom per persoon (gebaseerd op 20 deelnemers in de bus):
– 2-persoons kamer – € 399,–
– 1-persoons kamer toeslag (maximaal 7 kamers) – € 50,–

Indien het aantal deelnemers boven de 20 deelnemers uitkomt zal de prijs naar beneden worden bijgesteld.
Dus als je nog andere belangstellenden kent maak ze dan attent op deze reis.

Aanbetaling: € 75,– per persoon, na inschrijving over te maken op rekeningnummer:
NL13RABO0395017092, t.n.v Skivereniging Grote Rivieren, Hardinxveld, onder vermelding van Tarrenz 2020

Inschrijfformulier:
Een digitaal inschrijfformulier en onze privacyverklaring is via de website te downloaden.
Het inschrijfformulier is:
– als bijlage te versturen naar het e-mailadres skivereniginggroterivieren@gmail.com
– uit te printen en op te sturen naar het secretariaat, Concordiaweg 95 4206 BG Gorinchem
– aan te vragen bij de secretaris van de skivereniging Grote Rivieren (06-53715712).

Sluitingsdatum 30 november 2019 – daarna op aanvraag