Reizen

WINTERSPORTREIZEN

Vanwege de vele risico’s en onzekerheden inzake het coronavirus is het bestuur terughoudend met het organiseren van de wintersportreizen.

Nu er toch, ondanks het corona virus,  animo blijkt te zijn voor bepaalde reizen,  wil het bestuur uitsluitend na goedkeuring van de algemene ledenvergadering op 24 september aan de slag gaan met betrouwbare partijen waar we goede ervaringen mee hebben en waarbij maatwerkafspraken gemaakt kunnen worden zoals met de touroperator, hotels, etc. .
Hierbij moeten we opmerken dat het onmogelijk is zich te verzekeren tegen zoiets als COVID-19.   We houden overigens regelmatig contact voor reisadviezen met de Ned. Ski Vereniging en touroperators.

Onder voorbehoud heeft het bestuur een 2-tal reizen in optie genomen te weten:

x Tarrenz   – don-avond 7 jan. t/m maa-ochtend 11 jan.’21
x Going      – zat-ochtend 13 mrt. t/m woe-ochtend 17 mrt.‘21

U kunt zich vooraf aanmelden, zodat wij inzicht krijgen of er voldoende animo is voor een bepaalde reis.

De reisbeschrijvingen en inschrijfformulieren vindt u onder de tab DOWNLOAD FORMULIEREN .

Aanmelding:  skivereniginggroterivieren@gmail.com

Wij zullen t.z.t. overige informatie op de website of per email aan u kenbaar maken.